Monica Geuze deelt bizarre foto's die ze krijgt van stalker

Nieuws
dinsdag, 16 april 2024 om 12:00
schermafbeelding 2024 04 16 om 120050
Monica Geuze heeft een schokkende onthulling gedaan over een stalker die haar bizarre berichten en foto's stuurde. De beruchte stalker zou volgens Geuze vanuit een inrichting contact met haar hebben gezocht.
Wij hebben alle details, dus lees snel verder!

Stalker vanuit inrichting

Volgens de bekende presentatrice en ondernemer Monica Geuze, heeft ze een tijd te maken gehad met een stalker die haar vanuit een inrichting belaagde. Ze kwam hierachter nadat de man haar foto's en berichten stuurde. In de Geuze en Gorgels podcast onthult ze: “Ik heb eens een man gehad die me allerlei berichten via Instagram stuurde. Toen ik deze berichten en foto's onder de loep nam, leek het erop dat hij in een soort instelling zat.”

Bizarre details

Monica deelt vervolgens een aantal bizarre details over de situatie. De stalker stuurde haar niet alleen beangstigende berichten, maar ook hijgende voicememo's. “Op een gegeven moment begon hij voicememo's te sturen waarin hij aankondigde dat hij een paar dagen op verlof zou gaan. Hij zei: ‘Ik kom eraan binnenkort en dan mag jij lekker weg en pas ik op je kind.’ Dit was het moment dat ik de politie heb ingeschakeld, die vervolgens naar de instelling zijn gegaan waar hij verbleef. Hij schrok zich een ongeluk. Ondertussen bleef hij me hijgende spraakberichten sturen, met de boodschap: ‘nog 13 dagen.'”

Einde aan de stalkingsacties

Het is nog onduidelijk of de acties van de politie de stalker hebben doen stoppen, maar Monica Geuze heeft een duidelijk signaal afgegeven dat ze niet over zich heen laat lopen. Laten we hopen dat ze geen last meer heeft van deze ongemakkelijke situatie.