Monique Westenberg doet opvallende uitspraak over liefdesleven

Nieuws
woensdag, 02 november 2022 om 16:00
monique westenberg
Alweer staat de familie Hazes vol in de media. De relatie van André Hazes en Monique Westenberg zou nu écht tot een einde zijn gekomen.
Dit vertelt Monique in de Beau Monde.

Relatie André en Monique

Kleine samenvatting voor als je het nieuws niet meer goed volgt: Vorig jaar december besloot hij om Monique ten huwelijk te vragen. Zij zei 'ja'. Toen verliet André haar voor Sarah van Soelen. André kreeg na enkele tijd spijt, dus verbrak de relatie met Sarah in de hoop dat Monique hem zou vergeven.
Volgens Yvonne Coldewijer heeft Monique hem vergeven, maar heeft dit niet lang geduurd...
andre en monique 1024x652
Lees snel verder op de volgende pagina!
Lees snel verder op deze pagina!

Nieuwe partner

André en Monique hebben het heel vaak met elkaar geprobeerd. Ze houden ontzettend veel van elkaar, maar als koppel gaat het niet werken. “Er is te veel gebeurd en we hebben een ander toekomstperspectief”, vertelt Monique aan Beau Monde. “Ik ben op de helft van mijn leven en wil die tweede helft gewoon rust voelen en het fijn hebben. We houden van elkaar, maar ik denk dat de vorm die we nu hebben gevonden – als papa en mama – ons alle drie veel meer brengt.”
“Nu denk ik weleens: oké, er zal in de toekomst vast een andere man in mijn leven komen. Ik gun mezelf wel een leuke nieuwe partner, en ik gun het André ook; iemand bij wie we stabiliteit, veiligheid en rust kan vinden.”