Omg: Rijk zoende met andere chick op event voor Indigo's neus

Nieuws
vrijdag, 24 juni 2022 om 11:31
schermafbeelding 2022 06 24 om 113042
Indigo, van de Bachelor met Thomas, was na haar deelname een tijdje aan het daten met de knappe Rijk Hofman. Helaas was de romance van korte duur, want opeens was het voorbij tussen de twee. Indigo wilde zich er niet over uit laten, maar roddelqueen Yvonne Coldeweijer is erachter gekomen wat er is gebeurd!
Met een ander
Een tijdje terug waren de FHM awards. Zowel Indigo als Rijk was daar aanwezig. Een spion van Yvonne heeft tegen haar verteld dat Rijk samen liep met ene Shayna. "Ze liepen de hele avond hand in hand en zijn daarna samen de wc ingedoken. Rijk was ook aan het daten met Indigo van de Bachelor, die ook aanwezig was en zij ging helemaal over de flos toen ze dat zag", schrijft Yvonne op Instagram.
Indigo kon het dus absoluut niet waarderen dat Rijk zijn handjes niet thuis hield, ondanks dat de twee alleen nog maar aan het daten waren.
Verhaal in podcast
In de podcast 'BROERS' vertelt Rijk over deze situatie, alleen noemt hij geen namen. Rijk beweert alleen gezoend te hebben met 'de bloedmooie dame waarvoor hij was gekomen'. Ook wilde hij haar wel meenemen naar huis, maar daar stak de zus van Shayna een stokje voor. Rijk heeft vervolgens niet meer veel van Shayna gehoord.
Dat verbaast Yvonne Coldeweijer niets, want Shayna is ook een aantal keer gespot met Lil Kleine. Voor het model is Rijk dus niet de eerste en de enigste BN'er waarmee ze wat heeft uitgespookt.
img 3542 583x1024
Bron & beeld: Instagram