Temptation-Sonny heeft een nieuwe vriendin

Nieuws
door Verraderlijkzondag, 04 april 2021 om 21:55
Het lijkt erop dat Sonny eindelijk een click-en-collect afspraak heeft kunnen maken bij de fietsenwinkel, want hij heeft officieel een set met nieuwe zijwieltjes gevonden!
De goedlachse Temptation-ster heeft dat laten weten in een interview met YouTuber Nick Eshuis. In de auto praten ze over verschillende dingen in het leven van Sonny, en daar is dan ineens de onthulling: Sonny heeft weer een vriendin.
Of nouja, vriendin of vaste relatie wil Sonny het nog niet noemen. “Ik hoef geen vaste relatie. Ik zie een dame regelmatig. Dagelijks, eigenlijk”, zegt hij tijdens het gesprek in de auto. Maar deze dame is toch niet helemaal zijn levensproject en heeft niet zo veel 'hulp' nodig: “Ze is leerkracht en hartstikke intelligent. Het doet me goed dat je goede gesprekken met iemand hebt.”
“Ik ben gewoon helemaal gek… Ik ben wel gek op haar. Verliefd kun je ook wel zeggen, maar ik wil geen relatie. Ik ben hartstikke happy, maar ik ben helemaal klaar met relaties.”
De naam van deze nieuwe 'vriendin' houdt Sonny nog even geheim. Maar we houden je als allereerst op de hoogte via onze Instagram @verraderlijk zodra de naam wel bekend is.
Bekijk het hele interview hieronder.
Bron: LoveReality.nl / Beeld: RTL Videoland