Sem uit EOTB gedrogeerd en met spoed naar ziekenhuis gebracht

Een avondje stappen dat verandert regelrechte nachtmerrie voor Sem de Coninck. Bekend van Ex on the Beach. Sem is namelijk dit weekend gedrogeerd en afgevoerd naar het ziekenhuis.

“Aan de klootzak die gisteren iets in mijn drankje heeft gedaan”

Spoedpost

Sem laat via haar Instagram Story een bericht achter voor de gene die haar gedrogeerd heeft: “Aan de klootzak die gisteren iets in mijn drankje heeft gedaan: Ja, ik ben er flink ziek van. En ja, ik moest naar de spoedpost. En ja, ik voelde me heel erg slecht. Ik hoop dat dit je doel was en jij je goed voelt nu.”

Waarschuwing

De EOTB-ster waarschuwt haar volgers voor deze nare ervaring: “Lieve mensen, let alsjeblieft heel goed op je drankjes! Het is zo gedaan. Zonder dat je iets doorhebt. Ik ben er gelukkig redelijk goed vanaf gekomen, op het megaziek zijn en ieder uur overgeven na.” Gelukkig waren ze kroptijd bij doordat de vriend van Sem erbij was toen ze onwel werd.

Gekwetst

Na de deelname van EOTB is Sem in één klap bekend geworden. Dat heeft zowel voordelen als nadelen. Zo reageren mensen vaak kwetsende reacties onder haar foto’s. “Hoe triest ben je als je zo’n reactie plaatst?”
Sem plaatste een foto van zichzelf waarop ze een jasje draagt zonder beha daaronder. Hierop krijgt ze een aantal ‘aparte reacties’. “Botje, tietloos, noem maar op”, schrijft Sem in via haar Instagram Stories. “Kijk, mij doet het weinig. Maar hoe triest ben je als je zo’n reactie plaatst?” vraagt Sem zich af.

Bron: rtlboulevard.nl

Blijf up-to-date

Volg ons op social media om elke dag als allereerste de laatste nieuwtjes, roddels, virals en andere updates te weten.

Lees meer