Channah en Quentin onthullen bizar detail over relatie

Viral
door Benthe
maandag, 11 oktober 2021 om 10:57
Hoewel Quentin is vreemdgegaan tijdens de zwangerschap van Channah blijven de twee bij elkaar. Het stel woont inmiddels in Curaçao en recentelijk is de eerste aflevering online gekomen van hun eigen serie 'De Koertjes naar Curaçao'. In de trailer zagen we dat Channah hem meer als een broer zag dan een partner en nu is het overduidelijk dat de twee alleen nog samen zijn voor de kinderen.
De relatie van Channah en Quentin bestaat uit veel ups, maar ook veel downs. Dit konden we zien tijdens Temptation Island, maar ook tijdens hun online serie van LINDA.meiden 'Wat een bevalling!' Inmiddels heeft het stel twee kinderen, maar dat betekent niet dat ze een happy family zijn. Recentelijk werd bekend dat Quentin is vreemdgegaan tijdens de zwangerschap van Channah en het leek erop dat ze hier al van wist. Toch kiest het koppel ervoor om bij elkaar te blijven, maar dat is enkel voor de kinderen.
Als broer en zus
Van het verliefde koppel uit Ex on the Beach is nu niet veel meer over. In de eerste aflevering van hun realityserie, ‘De Koertjes naar Curaçao vertelt Channah dat zij en Quentin meer als broer en zus door het leven gaan. ''Er moet echt een grote verandering plaatsvinden, wil dit nog gaan werken. Ik zou niet eens meer kunnen bedenken hoe het eerst was. Ik heb ook geen zin meer om m'n best te doen en ik ga niet langer aan een dood paard trekken,'' legt ze uit.
Erop of eronder
Channah en Quentin hopen dat hun relatie beter wordt, nu ze samen in Curaçao wonen. Het is erop of eronder. ''Als Channah het nu uit zou maken, zou ik denken: prima,'' vertelt Quentin eerlijk. Hij denkt dat de relatieproblemen komen doordat Channah zijn feestende kant heeft gezien, terwijl hij best wel saai is. Ondanks de problemen, blijven ze samen voor de kinderen. ''Je wil je kind ook niet een vader ontnemen, want dan heb jij het gedaan,'' aldus Channah.
'De Koertjes Naar Curaçao' is elke vrijdag te zien bij Videoland.
Bron: Beautify