Met deze influencer heeft André Hazes het nu erg gezellig

Viral
donderdag, 11 maart 2021 om 9:41
We schreven gisteren nog over de roddel die rondging over dat André na zijn break-up met Monique samen zou zijn met ene 'Sara van Doelen'. Inmiddels heeft André dit gerucht zélf bevestigd. En Sarah (zoals we nu weten) blijkt gewoon een bekend influencer te zijn.
André plaatste op zijn Instagram namelijk 'zijn kant van het verhaal'. Daar in is onder andere te lezen dat hij erg close is geworden met… jawel: Sarah van Soelen.
Hij schreef: "Ik ben de afgelopen jaren tijdens alle ups en downs regelmatig opgevangen door de familie Van Soelen, die voor mij altijd een enorme steun en toeverlaat is geweest. Vooral op de momenten dat ik er doorheen zat. Ik ben toen ook heel goed bevriend geraakt met Sarah van Soelen en hoewel we in die tijd een sterke klik voelden, bleef het bij vriendschap. Dat daar in de toekomst mogelijk meer uit zou kunnen ontstaan, sluit ik niet uit. Maar op dit moment krijg ik van de familie en haar vooral de steun die ik nodig heb."
En daar hebben we foto's van (zie hieronder), maar daar stopt de juice niet. Want niet alleen is deze Sarah nu degene die het gezellig heeft met André, maar het is blijkbaar al langer aan de gang. Monique zou namelijk een tweede telefoon van André hebben gevonden met daarop gesprekken van hem en Sarah.
Het Instagram account @juicechannel_ wist namelijk het volgende te melden, waar nog wat meer details worden verteld.
Benieuwd hoe Sarah er uit ziet? Bekijk hieronder een paar foto's van haar.
Heftig! De sensa continues... We houden je op de hoogte via ons Instagram account @verraderlijk.