Dit is het bizarre vermogen van Roxeanne Hazes

Viral
zaterdag, 22 juni 2024 om 17:04
schermafbeelding 2024 06 22 om 170514jpg
Is de erfenis van André Hazes sr. een must voor Roxeanne Hazes of is het een bonus bovenop haar eigen vermogen? We duiken in deze kwestie die heel Nederland bezighoudt.
Blijf op de hoogte van de laatste Hazologie, lees snel verder!

Roxeanne Hazes neemt het op tegen haar moeder

Roxeanne Hazes, de dochter van Rachel Hazes en de legendarische zanger André Hazes sr., is in een juridisch conflict verwikkeld met haar moeder. Volgens Roxeanne zou Rachel gelogen hebben over het testament van André Hazes, waardoor ze ten onrechte heeft geprofiteerd van zijn erfenis. Eigenlijk hadden alleen de twee kinderen van André, Roxeanne en André Hazes junior, recht op de erfenis en dus de rechten van al zijn liedjes.
Het drama rond deze familie is zo intens dat het zelfs een eigen term heeft gekregen, namelijk Hazologie - een studie naar het privéleven van de familie Hazes.

Is de rechtszaak om geld of principe?

Er is veel geld in het spel, miljoenen om precies te zijn. Maar zelfs als de relatie tussen moeder en dochter niet optimaal is, lijkt het een extreme stap om een rechtszaak aan te spannen. Zeker omdat zowel Roxeanne als Rachel beiden succesvol en vermogend zijn.
Roxeanne heeft een succesvolle carrière in de muziekindustrie, vergelijkbaar met die van haar vader. Ze verdiende haar geld als zangeres en scoorde hoge noteringen in de Nederlandse Top 40 met nummers als 'Ik hou van jou'. Ze heeft ook samengewerkt met andere bekende artiesten zoals Kris Kross Amsterdam en Donnie voor de hit 'Der af'.

Roxeanne's eigen vermogen

Het vermogen van Roxeanne wordt geschat op 1,5 miljoen euro, een indrukwekkend bedrag voor een 31-jarige. Ze zal de rechtszaak niet hebben aangespannen uit financiële noodzaak. Het lijkt er dus op dat de rechtszaak vooral draait om het principe en niet zozeer om de miljoenen die mogelijk te halen zijn bij haar moeder. Maar wie weet, meer geld is altijd beter, toch?