Roddelpraat: 'Roxeanne Hazes verslaafd aan wit poeder?'

Viral
donderdag, 30 mei 2024 om 19:14
schermafbeelding 2024 05 30 om 191521
Is Roxeanne Hazes, de dochter van André Hazes senior, nu ook gezwicht voor verboden middelen? De zangeres weet in ieder geval flink wat opschudding te veroorzaken met haar recente uitspraken en acties.
Wij brengen je op de hoogte, dus lees snel verder!

Wilde bruiloftsplannen

Roxeanne Hazes en Erik Zwennes zijn al zeven jaar verloofd en iedereen vraagt zich nog steeds af wanneer ze daadwerkelijk de stap zullen zetten. Roxeanne heeft al een keer toegelicht dat de vertraging te maken heeft met tijd en financiële beperkingen. Ze hebben namelijk grootse plannen voor hun bruiloft. Ze wilt het aanpakken als een festivalterrein met alternatieve bands en eetkraampjes, maar de kosten daarvoor zijn niet mals. Toch lijkt de bruiloft steeds dichterbij te komen, want Roxeanne is al begonnen met het plaatsen van bestellingen.

Opmerkelijke TikTok video

Roxeanne baarde opzien met een TikTok video waarin ze een opmerkelijke tekst en titel plaatste. Ze playbackte: “Oké, ik heb ruzie met mijn beste vriendin, want ze is niet blij met mijn verjaardagscadeau”, waarop de reactie volgt: “Je hebt me verdovende middelen gegeven”. Roxeanne reageert daarop: “Je had een wit envelopje gezet bij de cadeautip”. Haar titel was: “Ook een leuke tip voor bruiloften.” Een duidelijke hint naar wat ze verwacht van de gasten op haar aankomende bruiloft.
@roxeannehazes

Ook een leuke tip voor bruiloften.😇

♬ origineel geluid - 🆁🅸🅴🆃🅹🅴

Familie op de bruiloft?

Het lijkt erop dat, ondanks het beperkte contact, haar familie aanwezig zal zijn op de bruiloft. Maar of het een goed idee is dat haar broer, André Hazes, op de gastenlijst staat? Dat blijft de vraag. André heeft immers een geschiedenis van verslaving aan verboden middelen. Is het verantwoord om zo'n soort bruiloft te geven als veel van je naasten verslaafd zijn, of zijn geweest? Roxeanne lijkt in ieder geval niet terug te deinzen voor het creëren van wat controverse rondom haar aankomende huwelijk.