EOTB-Luca is eerlijk over situatie tussen hem en Megan

Viral
vrijdag, 07 juni 2024 om 19:15
schermafbeelding 2024 06 07 om 191706jpg
Realityster Luca van Ex on the Beach: Double Dutch All Stars heeft op TikTok eindelijk duidelijkheid gegeven over de vraag der vragen: hebben hij en Megan een relatie?
Wij hebben de laatste updates voor je, dus lees snel verder!

Eerst de feiten

Ex on the Beach: Double Dutch All Stars is helaas afgelopen, maar fans kunnen nog uitkijken naar de reünie die komende zondag wordt uitgezonden. Tijdens de show leek het erop dat er iets moois bloeide tussen Luca en Megan. Luca bevestigde zelfs in de finale dat Megan zijn favoriete deelnemer was en dat hij hoopte hun band in Nederland voort te zetten. Hoewel het stel het een tijdje probeerde in Nederland, kwam hun romance helaas tot een einde.

De vraag der vragen

Fans van EOTBDD bleven hopen op een liefdesvonk tussen het tweetal, en Luca en Megan werden dan ook geregeld gevraagd of ze een relatie hadden. Luca besloot op TikTok eindelijk een antwoord te geven op deze brandende vraag.

Het antwoord

"Het antwoord op de vraag der vragen," begint Luca op TikTok, "hebben wij een relatie? Nee, we hebben geen relatie. We zijn gewoon vrienden," vult Megan aan.
Luca vervolgt: "We dachten: we kunnen het goed met elkaar vinden, dus laten we maar vrienden blijven. Een relatie zat er helaas toch niet in. Dit wilden we even aan jullie mededelen, omdat jullie ons hier twee maanden naar hebben gevraagd." Jammer, maar helaas!
@lucaghianiii Hier het antwoord! 😁 #fyp @Megan Desaever ♬ origineel geluid - LUCAGHIANII