EOTB-Ramon deelt statement over trans-deelneemster Yara-Nour

Viral
woensdag, 01 mei 2024 om 12:48
schermafbeelding 2024 05 01 om 124931
EOTB-deelnemer Ramon Turba spreekt zich uit over de controversie rondom zijn relatie met trans-deelneemster Yara Nour. Hij beweert dat hij onder druk werd gezet door de productie en dat dit een enorme psychologische impact op hem heeft gehad.
Wij brengen je op de hoogte, dus lees snel verder!

De druk van de productie

Ramon Turba, bekend van dit seizoen van 'Ex On The Beach', deelde een onthullend statement over zijn ervaringen met mede-deelnemer Yara Nour. Volgens gelekte chats die JuiceChannel naar buiten bracht, beweert Ramon dat de productie hem onder druk zette om een relatie aan te gaan met Yara, die transgender is. "Ze hebben me gepushed om met een trans chickie shit te doen. Toen ik aangaf dat ik dat niet wilde, was ik ineens niet meer interessant.", zegt Ramon in de chats. Hij benadrukt dat hij open-minded is, maar dat betekent niet dat hij seks wil hebben met een transgender vrouw.

De sfeer in de villa

Ramon beschrijft de sfeer onder de deelnemers als kil. Volgens hem was er sprake van competitie, waarbij deelnemers alles deden voor meer schermtijd en de lijnen tussen realiteit en spel vervaagden. Deze ervaring had zo'n impact op hem dat hij uiteindelijk psychologische hulp heeft gezocht.

Ramon's statement over Yara

Ondanks de heftige ervaringen en de controverse, besloot Ramon een statement te delen over Yara Nour. Hij spreekt mooie woorden over haar: "Ik wil even zeggen dat ik Yara echt oprecht een fantastisch en mooi mens vind. Ze is 1 van de mensen waarmee ik een goeie klik heb, en ik geef geen fuck wat mensen er over te zeggen hebben. Ze heeft mijn respect op een heel ander leven, en dat is iets wat weinig mensen krijgen van mij. Iedereen heeft praatjes maar niemand kan een meter in haar schoenen lopen. En teveel mensen zijn te kortzichtig om in te zien dat jij een f*cking hart van goud hebt".