Ex van Gaby Blaaser date met deze Bachelor deelneemster

Viral
woensdag, 03 april 2024 om 16:33
schermafbeelding 2024 04 03 om 163654
Danny Völker, voormalig deelnemer aan 'Big Brother' en ex-vriend van Gaby Blaaser, heeft een nieuwe vlam. En niet zomaar een, het is Roos Louwers, bekend van haar deelname aan 'De Bachelor'.
Wij brengen je op de hoogte, dus lees snel verder!

Instagram officieel

Danny maakt via Instagram bekend dat hij het gezellig heeft met Roos. Deze rooskleurige deelneemster zocht eerder naar liefde bij Tony Junior in 'De Bachelor', maar vond het niet bij hem. Echter, tussen haar en Danny lijken de vonken er flink vanaf te springen. Op de Instagram-accounts van beide tortelduifjes is te zien hoe ze regelmatig Stories delen waarin ze elkaar niet lijken te kunnen loslaten.

Gaby Blaaser's nieuwe leven

Terwijl Danny een nieuwe liefde vindt, heeft Gaby Blaaser, Danny's ex, ook een nieuwe fase in haar leven bereikt. Ze is onlangs moeder geworden van haar eerste kindje. Helaas is haar relatie met de vader van het kindje, die tevens een collega van Danny is, niet meer. Gaby beschrijft haar kleine spruit als het 'beste ongelukje ooit'.

Het liefdesleven van realitysterren

Het blijft fascinerend om te zien hoe het liefdesleven van deze realitysterren zich ontvouwt. Van deelname aan 'Big Brother' en 'De Bachelor', tot het daten van mede-realitysterren en het verwelkomen van nieuwe levens, er is altijd wel een verhaal te vertellen. En wie weet, misschien bloeit er tussen Danny en Roos wel iets moois uit. We houden je op de hoogte!