Famke Louise haalt uit naar Roddelpraat na uitspraak over 18+ foto's

Viral
donderdag, 04 april 2024 om 12:10
schermafbeelding 2024 04 04 om 121026
Famke Louise, bekend influencer en zangeres, laat haar ongenoegen blijken over de presentatoren van Roddelpraat, na hun grappen over haar recent ziek geweest nichtje. Deze woede-uitbarsting heeft ze via Instagram de wereld ingestuurd.
Wij brengen je op de hoogte, dus lees snel verder!

Famke Louise vs Roddelpraat

Famke Louise, een bekende naam in de wereld van influencers, heeft op Instagram een statement gemaakt over de heren van Roddelpraat. De presentatoren van deze YouTube-talkshow, Dennis Schouten en Jan Roos, hebben grappen gemaakt over haar nicht die onlangs ernstig ziek is geweest. Dit is niet de eerste keer dat Famke Louise het aan de stok heeft met Dennis en Jan, bekend om hun uitgesproken en schaamteloze meningen.

Roddelpraat: De roddelshow van YouTube

Dennis Schouten en Jan Roos hebben op YouTube een eigen talkshow genaamd Roddelpraat. In deze show worden wekelijks roddels over bekende personen besproken op een ongefilterde manier. Helaas was het dit keer het nichtje van Famke Louise die de klos was. Ze werd onder meer onaantrekkelijk genoemd en vergeleken met een man vanwege de pet die ze draagt.

Woedende reactie Famke Louise

Famke Louise reageerde furieus op de uitzending van Roddelpraat. Het blijkt dat haar nicht erg ziek is geweest. In een Instagram post schreef ze: "Ik wil even iets kwijt wat mij kwetst. Zoals jullie weten ben ik begonnen met exclusieve content op fancentro en zijn er ‘genoeg roddels’ online gekomen die niet kloppen. Nu komt er weer een video online van die twee snotneuzen op Roddelpraat die van alles beweren en niks daarvan klopt. Wat mij het meest raakt is dat mijn lieve nicht continu bij mijn carrière stap betrokken wordt en er nu ‘grapjes’ worden gemaakt over dat ze geen knappe vrouw is en dat ze net een kerel is met een pet op. VOOR DE DUIDELIJKHEID Als je zegt dat je goed research doet moet je ook weten dat zij die pet niet voor de lol draagt. Ze heeft namelijk kanker gehad en is nu aan het revalideren daar van. Schaam je diep, twee sukkeltjes daar in de studio. Laat me niet lachen joh.”