Fans spotten fout in bikinifoto van Gaby Blaaser

Viral
dinsdag, 09 juli 2024 om 12:47
schermafbeelding 2024 07 09 om 124821
Gaby Blaaser trakteert haar Instagram-volgers op een bikinifoto, wat echter voor de nodige vragen zorgt. ,,Photoshop-foutje?”
Gaby Blaaser heeft een aantal vakantiekiekjes gedeeld op Instagram, maar een van de foto’s roept veel vragen op. Ze poseert in bikini op het strand, maar volgens haar volgers klopt er iets niet aan de foto. ,,Wat zit er nou onder je borst? Rechts voor de kijkers…”, reageert een volger. Een ander sluit zich hierbij aan: ,,Het ziet er inderdaad heel apart uit. Als ik beter kijk, zie ik hele gekke dingen.”

Photoshop-foutje?

Sommige volgers denken dat Gaby Photoshop heeft gebruikt en daarbij een foutje heeft gemaakt. ,,Gevalletje foute Photoshop?”, reageert een volger, en deze reactie krijgt meerdere likes, wat aangeeft dat meer mensen dit vermoeden delen.

Nieuwe vriend

Gaby was overigens niet alleen op vakantie. Volgens Juicechannel werd ze samen met een andere man gespot op het vliegveld. ,,Volgens onze volger waren ze ook klef met elkaar en werd er zelfs gezoend”, meldde het kanaal eerder op Instagram.

De Bachelorette

Wie is deze man? ,,Volgens bronnen is Gaby sinds een tijdje samen met Rick de Veth!”, aldus Juicechannel. Gaby en Rick kennen elkaar al een tijd. Voor haar deelname aan het programma De Bachelorette waren de twee al aan het daten. ,,Gaby heeft Rick toen ingelicht dat ze gevraagd was om aan het programma mee te doen. Rick gaf toen aan dat hij niet verder wilde daten als ze zou deelnemen.”