Huis van Roxy Dekker in Amsterdam staat te koop voor 7 miljoen euro

Viral
maandag, 22 april 2024 om 15:06
schermafbeelding 2024 04 22 om 150752jpg
Roxy Dekker, de zingende sensatie van het moment, is niet de enige in haar familie die groot denkt. Haar ouders hebben hun gigantische loft in Amsterdam te koop gezet voor een oogverblindend bedrag van 7 miljoen euro.
Wij brengen je op de hoogte, dus lees snel verder!

Van Kerk naar Droomloft

Roxy Dekker, de 19-jarige zangeres die de hitlijsten bestormt, komt uit een rijke familie. Dit wordt duidelijk als je kijkt naar de woning die haar ouders nu te koop hebben gezet. De loft van haar vader, aan het Raphaelplein in Amsterdam, was ooit een kerk. Quote beschrijft hoe het gebouw van binnen is omgetoverd "met hoogstaande technieken, een hoop staal en hout en ongetwijfeld een vleugje goddelijke inspiratie". Het resultaat is een uniek appartement van 586 m² dat zijn gelijke in Nederland niet kent.

Verhuizen naar Nieuwe Luxe

Jan Arie Dekker, de vader van Roxy, heeft de kerk destijds gekocht en grootschalig gerenoveerd. Nu lijkt hij klaar voor een nieuwe uitdaging. Hij zou al een nieuw appartement hebben gekocht in Amsterdam en daarnaast ook een stuk land in het Friese Bantega.

Roxy's Rijzende Ster

Ondertussen maakt dochter Roxy furore in de muziekwereld. Met hits als 'Satisfyer', 'Anne-Fleur Vakantie' en recentelijk 'Sugardaddy', die momenteel op nummer 1 staat in de Nederlandse hitlijsten, is ze een rijzende ster in de Nederlandse muziekscène.
Bekijk de beelden van Roxy in het verbluffende huis hieronder.