Jada Borsato wordt uit huis gezet: ‘Dat verwacht je niet’

Viral
zondag, 30 juni 2024 om 16:30
schermafbeelding 2024 06 30 om 163215jpg
Jada Borsato, dochter van de bekende zanger Marco Borsato, wordt onverwacht uit haar huis in Amsterdam gezet. Hierdoor keert ze noodgedwongen terug naar haar moeder, Leontine Ruiters.
Wij houden je op de hoogte, dus lees snel verder!

Terug naar moeders huis

Jada Borsato bracht onlangs nieuws naar buiten over haar woonsituatie. Twee jaar terug had ze de stap gezet naar een eigen appartement in onze hoofdstad. Echter, 'door verschillende omstandigheden' wordt ze nu gedwongen om haar koffers weer te pakken en terug te keren naar haar moeder.

De reden achter de verhuizing

Maar wat zijn dan die 'verschillende omstandigheden' die Jada dwingen om haar appartement te verlaten? Ze legt uit: “De eigenaar van het pand waar ik woon, heeft een zoon die net 18 is geworden en graag in het appartement wil wonen". Jada begrijpt het, maar had natuurlijk liever in haar eigen stekje gebleven. Ze geeft toe dat het een vreemd gevoel is om terug te keren naar haar moeder, al vindt ze het ook gezellig.

Haatreacties op Jada's muziek

Onlangs heeft Jada Borsato haar nummer 'Blik op jou' uitgebracht, een nummer dat volgens velen lijkt op het werk van haar vader. Dit zorgde voor veel haatreacties. "Maar dat hoort er altijd bij, denk ik. Ongeacht wie je bent. Ik heb ondertussen wel een manier gevonden om met de negatieve opmerkingen om te gaan", vertelt Jada. Ze focust zich voornamelijk op het positieve en merkt op dat de negatieve commentaren momenteel meevallen. Desondanks is ze ervan overtuigd dat er mensen zijn die het haar niet gunnen.