Jade Anna eerlijk over waarom Kenneth Taylor nooit in beeld is

Viral
donderdag, 06 juni 2024 om 19:41
schermafbeelding 2024 05 16 om 175713
Na talloze vragen van volgers komt Jade Anna van Vliet eindelijk met een verklaring. Waarom zien we haar vriend, voetballer Kenneth Taylor, nooit in haar vlogs? Het antwoord is simpeler dan je denkt!
Wij brengen je op de hoogte, dus lees snel verder!

Kenneth Taylor en de vlogs

Jade Anna's relatie met Kenneth Taylor is al een tijdje gaande, maar anders dan bij haar voormalige vlam Gio Latooy, kiest Kenneth er bewust voor om niet in beeld te verschijnen. Volgens Jade heeft hij geen zin om mee te doen aan haar vlogs. De volgers van Jade, die haar liefdesleven nauwlettend volgen, zien haar niet meer dagelijks op YouTube en hebben vragen gesteld over Kenneth's opvallende afwezigheid.

Uitleg van Jade Anna

Recentelijk bevindt het koppel zich in Los Angeles en hoewel Jade hoopt hier wat vlogs te kunnen maken, is het lastig met Kenneth aan haar zijde. “Jullie zien Kenneth nooit op beeld, maar hij zegt wel altijd: ‘film gewoon als we samen zijn'", vertelt ze. "Hij kiest ervoor om niet op beeld te gaan, wat ik helemaal niet erg vind. Maar daardoor voel ik mij soms wat ongemakkelijk om mezelf te filmen."

Respect voor Kenneth's keuze

Jade respecteert Kenneth's keuze om niet in haar vlogs te verschijnen. Ze zal wel moeten, maar het zorgt natuurlijk wel voor uitdagingen.