Dit is de nieuwe look van het huis van Jade Anna

Viral
dinsdag, 02 april 2024 om 18:17
schermafbeelding 2024 04 02 om 181724jpg
Op slechts achttienjarige leeftijd heeft Jade Anna van Vliet haar droomhuis verworven in het hart van Heemskerk. Met een vleugje geluk en een warme band met de vorige eigenaar, Romee Reinders, werd deze charmante woning voor haar een realiteit. Gelegen in een levendige buurt, bood het huis een uitnodigende ambiance voor Jade Anna om haar eigen stempel op te drukken.

Een kleurrijke transformatie

Eens bekend als een weelderig zwart-gouden paleis, heeft Jade Anna haar creatieve visie laten spreken door het huis om te vormen tot een oase van rust en eenvoud. Terwijl het voorheen schitterde met opvallende kleuren, heeft Jade Anna ervoor gekozen om de ruimte te veranderen in een kalme, neutrale omgeving die rust en sereniteit uitstraalt. Haar keuze om af te zien van verdere renovaties getuigt van haar waardering voor de oorspronkelijke charme van de woning.

De woning in detail

Gebouwd in 1988, beslaat het huis een royaal oppervlak van 137 vierkante meter. Omschreven als een 'luxe en volledig gerenoveerd appartement', belooft het huis een uitnodigende sfeer en een alledaags vakantiegevoel. Met haar vlogs heeft Jade Anna haar volgers een glimp gegeven van de kenmerken van haar woning, die ze deelt met haar twee katten en trouwe metgezel, hondje Navy.

Een gastvrije omgeving

Jade Anna's huis fungeert als een gezellig toevluchtsoord voor vrienden en familie. Of het nu gaat om het regelmatige bezoek van Kenneth Taylor, gezellige momenten met haar moeder, of onverwachte ontmoetingen met Floris Wyers, de woning staat altijd open voor gasten. Ondanks de ingetogen inrichting straalt het huis een warme, gastvrije sfeer uit die mensen keer op keer terugbrengt naar deze geliefde plek.