Jaimie Vaes gooit roer om: ‘Anders moet ik aan het zuurstofapparaat’

Viral
donderdag, 27 juni 2024 om 19:41
schermafbeelding 2024 06 27 om 194325
Jaimie Vaes slaat een nieuwe weg in: 'Of het eindigt aan het zuurstofapparaat'
Je wilt op de hoogte blijven, toch? Lees dan snel verder!

Van feestbeest naar evenwicht

Jaimie Vaes, bekend van haar liefde voor feestjes en het goede leven, heeft aangekondigd een belangrijke verandering in haar leven te willen maken. De zomer, haar favoriete seizoen, blijkt ook een valkuil voor haar te zijn. Daarom heeft ze het plan om dit jaar een andere aanpak te proberen.

Levensgenieter in Ibiza

In haar column voor Grazia onthult Vaes haar liefde voor de zomer en vooral voor Ibiza. Ze beschrijft het eiland als een plek van energie en vrijheid, waar je kunt doen wat je wilt - of dat nu feesten is of rust zoeken. Maar Ibiza kan ook een gevaarlijke plek zijn, met feestjes die doorgaan tot de zon weer opkomt en de constante stroom van vakantiegangers.

De strijd tegen uitputting

Elk jaar neemt Jaimie zich voor om beter haar grenzen te bewaken tijdens het zomerseizoen. Ondanks deze belofte aan zichzelf, belandt ze elke keer opnieuw in het hectische leventje, bijna uit gewoonte. Voordat ze het weet, is het oktober en is ze uitgeput. "Ik heb mijn eigen leven maandenlang on hold gezet en moet weer aan een zuurstofapparaat, omdat ik doodop ben", zegt ze.

Energie besparen en balans vinden

Om een burn-out te voorkomen, wil Jaimie het roer omgooien. Ze gaat proberen haar energie beter te beheren, hoewel ze toegeeft dat dit een uitdaging kan zijn, gezien haar levensgenietende aard. Ze plant een schema te maken waarin ze tijd inplant voor leuke activiteiten, in een poging een balans te vinden. De vraag blijft natuurlijk hoe lang ze deze nieuwe aanpak vol kan houden. Blijf ons volgen om op de hoogte te blijven!