Jaimie Vaes onder vuur na billenvideo op Social Media

Viral
maandag, 25 maart 2024 om 15:05
schermafbeelding 2024 03 25 om 150836
De internetstorm rond Jaimie Vaes loopt op na het plaatsen van een billenvideo op Instagram. De realityster wordt zowel bekritiseerd als geprezen voor haar opmerkelijke post.
Wij brengen je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, dus lees snel verder!

Controversiële Instagram post

Jaimie Vaes, bekend van haar realityserie, heeft de tongen flink losgemaakt met haar recente Instagram post. De video, die zij deelde op het sociale media platform, toont haar billen terwijl ze op het strand is. De video maakt deel uit van een reeks posts onder de titel 'BITS OF SPRING', gevuld met lente-achtige foto's en video's.

Storm van reacties

De reacties op haar 'billenvideo' zijn gemengd. Veel volgers uiten hun ongenoegen over de eerste video in de reeks. Reacties variëren van “Gedraag je! Wat wil je hiermee bereiken!” tot “Ooooke…. aandachtjunk deel 2.” en “Wat moet dit voorstellen?”. Anderen noemen het filmpje zelfs 'desperate'.

Ook positieve geluiden

Maar niet iedereen ziet het zo negatief. Er zijn ook volgers die Jaimie juist prijzen voor haar post. Reacties als: “Je bent en je blijft een mooie dame” en “Veel geluk, ik vind je een mooi mens.” tonen dat er ook een andere kant is.

Geen reactie van Jaimie

Ondanks de storm van kritiek heeft Jaimie het bericht niet verwijderd van haar Instagram pagina. Ook heeft ze tot nu toe niet publiekelijk gereageerd op de ophef die haar post heeft veroorzaakt. Het is afwachten hoe deze situatie zich verder ontwikkelt.