Katja Schuurman maakt volgers wild met pikante foto van vroeger

Viral
zaterdag, 30 maart 2024 om 18:00
schermafbeelding 2024 03 30 om 180223
Katja Schuurman zorgt voor opschudding op Instagram met een pikante foto uit haar vroegere carrièrejaren. In een emotionele post reflecteert ze op haar zelfbeeld, met een sterke boodschap voor haar volgers.
Wij brengen je op de hoogte, dus lees snel verder!

Katja's throwback foto zorgt voor beroering

De altijd onbevreesde Katja Schuurman heeft onlangs weer een foto uit de oude doos gedeeld op Instagram. Ditmaal is het een foto uit haar beginjaren van haar carrière bij MTV Europe, toen ze begin 20 was. Ze geeft toe dat ze zichzelf altijd lelijk vond op deze foto en ergerde zich eraan dat deze foto vaak terugkwam in verschillende media-artikelen over haar.

Een belangrijke boodschap over zelfacceptatie

In haar post roept Katja haar volgers op om liever te zijn voor zichzelf - niet alleen over hun uiterlijk, maar ook over hun acties, mislukkingen, en zelfkritiek. "Waarschijnlijk doe je je uiterste best," schrijft ze. "Mijn les: Doe maar wat minder hard je best. Vaak gaat het dan gek genoeg ineens veel beter."

Katja Over Haar Ex-Partner Thijs Römer

In een recent interview met Shownieuws sprak Katja ook over haar ex-partner Thijs Römer, die betrokken was bij een online zedenzaak. Römer heeft onlangs besloten om het hoger beroep in zijn zaak in te trekken, iets wat Katja "heel goed en verstandig" noemt. Ze voegt eraan toe dat ze hoopt dat hij een tweede kans krijgt nadat hij zijn straf heeft uitgezeten. "Want het is niet fraai wat er is gebeurd, maar hij heeft geen mensen vermoord. Ik vind dat iedereen een tweede kans verdient," zegt Schuurman. Römer werd in augustus veroordeeld voor onlinezedendelicten met drie meisjes en heeft zich inmiddels bij de gevangenis gemeld.