Michella Kox deelt bizarre details over ruzie met Louisa Janssen

Viral
woensdag, 17 april 2024 om 14:51
schermafbeelding 2024 04 17 om 145409
Een explosieve ruzie tussen realitysterren Michella Kox en Louisa Janssen brengt de gemoederen flink in beweging. In een recent interview onthult Kox wat er echt aan de hand is tussen haar en Janssen.
Wij hebben de laatste updates, dus lees snel verder!

Wat is er aan de hand?

Michella Kox, bekend van realityshows, schept in een interview met YouTuber Jessie Maya, duidelijkheid over haar verhouding met Louisa Janssen. Er doen geruchten de ronde dat het duo, dat ooit samen een tv-programma presenteerde, geen contact meer met elkaar heeft.

Hoe begon het conflict?

Volgens Kox ontmoetten zij en Janssen elkaar tijdens de opnames van 'Echte Meisjes in de Jungle'. Ze kregen hun eigen programma, maar kenden elkaar nog niet goed. Achter de schermen ontstonden er spanningen, met name tijdens een aflevering waarin ze koeien moesten begeleiden. Janssen genoot van de uitdaging, maar Kox vond het eng. Een conflict ontstond toen Janssen haar vroeg om gewoon door te zetten.

Het escaleert

Na nog een seizoen van 'Echte Meisjes in de Jungle', waarin Janssen beloofde Kox te helpen winnen, verergerde de situatie. Janssen beweerde op sociale media dat Kox haar had verraden. Kox ontkent dit en reageert nu met een duidelijk 'f*ck you' naar Janssen. Ze beweert dat Janssen enkel vriendinnen is voor de camera, en daar heeft Kox geen zin in.

Recente problemen

Onlangs kwam Janssen in het nieuws toen ze werd gearresteerd na betrokken te zijn bij een vechtpartij tijdens een nachtje uit met haar man. Er zijn beelden van het incident, waarin Janssen en haar man door politieagenten worden vastgehouden. Hoewel het verhaal van Janssen nog onduidelijk is, laat Kox weten dat ze er klaar mee is.