Prinses Alexia gespot met mysterieuze jongen op koningsdag

Viral
dinsdag, 30 april 2024 om 18:43
schermafbeelding 2024 04 30 om 184351
Prinses Alexia is het onderwerp van gesprek na Koningsdag. De jonge prinses kreeg kritiek op haar 'arrogante' houding en werd gezien met een mysterieuze jongeman. Is dit haar nieuwe liefde?
Laat je bijpraten over de Koningsdag roddels, lees snel verder!

Kritiek op Prinses Alexia

Koningsdag verliep voor de meesten van ons als een feestje. Ook voor Koning Willem Alexander, Koningin Máxima en de prinsessen Amalia, Alexia en Ariane was het een geslaagde dag in Emmen. Toch was er, zoals gebruikelijk op Koningsdag, kritiek op het Koningshuis. Deze keer was de jonge prinses Alexia het mikpunt.
Alexia werd door critici als 'arrogant' bestempeld na haar reactie op een vraag over haar tussenjaar. Toen haar werd gevraagd wat ze gedaan had, gaf ze een vaag antwoord zonder specifieke details te delen. Shownieuws verslaggever Bart Ettekoven was het meest kritisch, hij vond dat ze meer had mogen delen gezien het publieke belang. Gelukkig voor Alexia waren er ook mensen die haar verdedigden, zoals Ruud op X, die stelde dat ze moeite heeft zich in het openbaar te uiten.

Mysterieuze jongen

Alsof de kritiek nog niet genoeg was, dook er ook een video op van Prinses Alexia op Koningsdag. Op de beelden is te zien hoe ze snel naar een onbekende jongen in het publiek loopt. De twee maken een selfie, maar sommigen denken dat er meer aan de hand is. Ze suggereerden dat de twee elkaar al kenden en dat dit een geheime ontmoeting was.
Kortom, een Koningsdag vol roddels en speculaties rondom prinses Alexia. Wie die mysterieuze jongen is en wat er precies speelt, blijft voorlopig nog gissen.