Voor dit bizarre bedrag heeft Selma Omari haar penthouse te koop staan

Viral
vrijdag, 03 mei 2024 om 15:35
schermafbeelding 2024 05 03 om 153606
Selma Omari, de Nederlandse zangeres en influencer, heeft haar luxe appartement te koop gezet. Met een vraagprijs van €1,1 miljoen, biedt deze woning op de 32e verdieping een adembenemend uitzicht over Rotterdam.
Wil je alle details weten? Wij brengen je op de hoogte, dus lees snel verder!

Wie is Selma Omari?

Voor degenen die het nog niet weten, Selma Omari is een Nederlands-Marokkaanse zangeres en influencer die haar roem vergaarde via Instagram en YouTube. Door het delen van haar leven, modekeuzes en muziek, bouwde ze een aanzienlijke fanbase op. Haar carrière kreeg een boost toen ze een relatie kreeg met de bekende artiest Boef, waardoor haar populariteit alleen maar toenam. Hoewel de relatie uiteindelijk eindigde, bleef Selma's carrière in de lift zitten. Ze bracht haar eigen nummers uit, zoals "Allang" en "First Lady", die zowel door haar fans als door de bredere muziekgemeenschap goed werden ontvangen.

Van influencer naar vastgoedmagnaat?

Naast haar muziek is Selma ook een populaire influencer. Ze werkt samen met verschillende modemerken en promoot producten via haar sociale media-kanalen. Haar stijl en persoonlijkheid maken haar een geliefd gezicht voor merkcampagnes, en ze wordt vaak gezien als een rolmodel voor jonge vrouwen, vooral binnen de Marokkaanse gemeenschap in Nederland.
Het succes van Selma's muzikale carrière en haar influencer-werk heeft haar flink wat geld opgeleverd. Het bewijs? Ze heeft haar luxe appartement in Rotterdam te koop gezet voor een bedrag van €1,1 miljoen.

Op naar Amsterdam

Selma gaf eerder al aan dat ze naar Amsterdam wil verhuizen, en daarom heeft ze besloten haar huidige huis te koop te zetten. Het appartement op de 32e verdieping biedt een prachtig uitzicht over de stad Rotterdam. Met een vraagprijs van €1,1 miljoen is het zeker geen goedkoop optrekje, maar gezien de luxe van het appartement en de locatie, is de vraagprijs wel te begrijpen. Nieuwsgierig naar hoe het appartement er van binnen uitziet? De foto's zijn te bekijken op Funda.