Wie is de vader van de baby van EOTB-twin Sharon?

Viral
door Fabiën
dinsdag, 06 april 2021 om 19:27
Begin deze maand kwam het heugelijke nieuws naar buiten dat Sharon Ipema, een van de twee Terror Twins, in verwachting is van haar eerste kindje. Wie de vader is, vertelde de Ex on the Beach-ster er echter niet bij, maar RumagTV lijkt zo'n vermoeden te hebben.
"God heeft me gezegend met een prachtige baby", aldus Sharon bij de post op Instagram afgelopen weekend. Ook zus Esmee was dolblij met het nieuws. "Het besef is er nog steeds niet, maar er komt een wondertje bij. Ik kan niet wachten om jou te ontmoeten. Jullie zijn de belangrijkste personen in mijn leven. Ik hou van jullie!", schreef Esmee in de reacties.
Sharon wil dus niks kwijt over wie de vader is, maar daar lijkt Esmee meer over te weten. Esmee kreeg namelijk tijdens een Q&A in haar Instagram Stories de vraag of ze wist wie de vader van de baby van haar zus is. Esmee reageerde daarop met: "Dat is niet aan mij om te vertellen." Echter blijkt het om een hele treurige situatie te gaan, want de vader van het kindje zou niet accepteren dat Sharon zwanger is en daarom bij haar weggegaan zijn om het kind. Dat vertelt RumagTV. Oh no...