Yvonne Coldeweijer onder vuur door leden van betaald juicekanaal

Viral
dinsdag, 04 juni 2024 om 18:53
schermafbeelding 2024 06 04 om 185505
De populaire influencer Yvonne Coldeweijer heeft een hoop boze volgers op haar hals gehaald. Ze claimde 'lijpe juice' te bieden in ruil voor een maandabonnement, maar de juice blijft uit en de klachten stromen binnen.
Zit je klaar voor de sappigste roddels? Wij zetten alles op een rij, dus lees snel verder!

De 'lijpe juice' die maar niet komt

Yvonne Coldeweijer, een bekend gezicht in de Nederlandse showbizz, had het allemaal zo goed bedacht: ze startte een speciale 'juice-memberclub' op Instagram. Voor slechts €8,95 per maand beloofde Yvonne haar leden de laatste roddels en de sappigste verhalen.

De hype en de teleurstelling

De hype rondom Yvonne's memberclub was enorm; ze telde de dagen af op haar Instagram-account en creëerde zo een flinke buzz. Maar helaas, de beloofde 'lijpe juice' bleef uit. De fanbase van Yvonne voelt zich opgelicht en de klachten stapelen zich op.

De reacties van de volgers

In de eerste maand meldden ruim 4700 mensen zich aan voor Yvonne's memberclub, maar inmiddels zijn er al 200 afgehaakt. De reacties variëren van teleurstelling tot boosheid. "Heb ik iets gemist? Ik krijg geen juice! Toch aardig wat geld betaald", klaagt een volger. Een ander stelt voor om gewoon een roddelblad te kopen: "Ik mag hopen dat er deze maand wat juice komt, want ik kan nu beter een Story of een Party kopen. Dan heb ik tenminste juice en ben ik goedkoper uit. Echt niet oké dit!"

Privéaccount en verder gaan

Ondanks de kritiek gaat Yvonne vrolijk verder op haar privéaccount 'LifeofYvonne', waar ze de rijke influencer uithangt. Dit stuit op nog meer ongenoegen bij haar volgers. "Precies, leuk zwembad van ons geld. Voel me beetje opgelicht. Zie bijna geen juice", reageert een volger. Het is nog maar de vraag hoe Yvonne deze situatie gaat oplossen en of ze het vertrouwen van haar volgers weer kan terugwinnen.