EOTB-Megan deelt opvallende foto's van mogelijk nieuwe lover

Viral
dinsdag, 25 juni 2024 om 20:17
schermafbeelding 2024 06 25 om 201800
Houd je Insta-feed in de gaten, want realityster Megan Desaever, bekend van Ex on the Beach, lijkt een nieuwe vlam te hebben! De reality-darling deelt op haar Instagram een reeks foto's met een onbekende hunk, die volgens de gokjes van vele fans haar nieuwe liefde zou kunnen zijn.
Wij hebben het nieuws voor je, dus scroll snel verder!

Ex on the Beach: een liefdesavontuur

Megan Desaever, die we kennen van haar stint in Ex on the Beach, deed mee aan het laatste seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch All Stars. Ze wist de aandacht te trekken als een van de meest spraakmakende deelnemers van het seizoen. Ook was er een opvallende chemie tussen haar en Luca. Fans vroegen zich af of ze na de show nog steeds samen waren, maar het verlossende antwoord kwam pas na de reünie: ze zijn 'gewoon goede vrienden' en een relatie is er niet uit voortgekomen. Megan hield het daarna gezellig met rapper Lil' Kleine, maar ook dat duurde niet lang. Nu lijkt Megan een nieuwe liefde gevonden te hebben.

Nieuwe vlam?

Megan heeft op Instagram een serie foto's gedeeld met een knappe onbekende. Hoewel we niet zeker weten wie hij is, speculeren fans dat dit haar nieuwe liefde zou kunnen zijn. De caption van de foto's bevat een infinity (oneindig) symbool en een hart-emoji, wat suggereert dat de twee een romantische connectie hebben. Megan beschrijft hem in de comments als "de liefste persoon die ze ooit heeft ontmoet".

Instagram overstelpt met liefde

In de comments op Instagram ontvangt Megan een golf van positieve reacties van vrienden en volgers. Rosanna Voorwald reageert met "Much Love baby🥰 Tis je gegund🩷", Fabiola Volkers zegt "Super cute ❤️", en Lesley Versprille voegt toe: "Loveee this 😍❤️". Andere reacties bevatten boodschappen als "Aaah knappies 😍 geniet van elkaar❤️", "Wat een mooi koppel!😍❤️" en "Blij voor jou! Als jullie maar gelukkig zijn 🤩". Ook wij wensen Megan en haar nieuwe liefde veel geluk samen!