Kalvijn en Nina Warink delen romantische foto's van bruiloft

Viral
maandag, 13 mei 2024 om 14:56
schermafbeelding 2024 05 13 om 145722
YouTube ster Kalvijn en zijn geliefde Nina Warink zijn eindelijk getrouwd! Het echtpaar gaf elkaar het jawoord afgelopen zondag en deelde vervolgens enkele prachtige trouwfoto's via hun sociale media kanalen.
Wil je meer weten over de sprookjesachtige bruiloft? Lees dan zeker verder!

Kalvijn en Nina zeggen 'Ja'

Kalvijn, wiens echte naam Kelvin Boerma is, en Nina Warink zijn al sinds hun vijftiende een stel. Afgelopen september vroeg Kalvijn Nina ten huwelijk en afgelopen zondag was het dan eindelijk zover: de twee zeiden 'Ja' tegen elkaar.
Op de trouwfoto's die het pasgetrouwde stel deelde, zien we Kalvijn in een stijlvol donkergroen trouwpak. Nina straalt in een prachtige trouwjurk met blote schouders en een lange sleep. Op één van de foto's geven ze elkaar een romantische kus.

Romantisch huwelijk in Italië

De geliefden kozen voor een romantische setting voor hun grote dag. Ze trouwden in de schilderachtige Italiaanse regio Umbrië, bekend om haar zachte, glooiende heuvels bekleed met wijn- en olijfgaarden.
Dit sprookjesachtige decor vormde het perfecte plaatje voor het stel dat al meer dan een decennium lief en leed deelt. Met hun huwelijk beginnen ze nu aan een nieuw hoofdstuk in hun leven, een hoofdstuk vol liefde en geluk. En hun fans kunnen niet wachten om te zien wat de toekomst voor hen in petto heeft!