Koen van Heest klaar met fans Roxy Dekker

Viral
dinsdag, 11 juni 2024 om 18:40
schermafbeelding 2024 06 11 om 184118
Koen van Heest, lid van de Bankzitters, heeft het helemaal gehad met de uitbundige fans van zijn vriendin Roxy Dekker. De 'I love Roxy'-slogans op blote buiken zijn volgens hem een vorm van ongewenste competitie.
Je wilt hier meer over weten, toch? Scroll snel verder!

Roxy Dekker's unieke fanbase

In een recent interview sprak Roxy Dekker openlijk over haar groeiende succes én haar bijzondere fanbase. "Het is geweldig om te zien dat mensen mij waarderen en het leuk vinden wat ik doe, maar het is wel een beetje vreemd om fans met 'I love Roxy' op hun blote buik te zien", vertelt ze lachend.
Echter, haar vriend Koen van Heest, bekend als een van de Bankzitters, is minder gecharmeerd van deze uitgesproken fans. Zijn boodschap is duidelijk: "Daar moeten mensen echt mee stoppen".

Samenwerken met de Bankzitters

Toen Roxy voor het eerst ging samenwerken met de Bankzitters, vond ze dat best spannend. "Ik kende die gasten nog niet heel goed en ik was benieuwd of ik wel geaccepteerd zou worden door de groep", zegt de zangeres. Gelukkig is dat helemaal goed gekomen, zoals ook blijkt uit het succes van hun samenwerking.
In een van hun YouTube-video's, werd zelfs de vraag gesteld: "Is Roxy Ro klaar voor een Bankzitter?" De conclusie? Als Roxy de opdrachten niet zou halen, zou ze niet klaar zijn voor een Bankzitter, en dus ook niet voor Koen van Heest. Maar verrassend genoeg kwam ze niet als verliezer uit de test, en werd ze 'geaccepteerd' door de groep.

Overweldigend succes

Roxy's acceptatie door de Bankzitters werd bevestigd door hun succesvolle YouTube-video. Daarnaast heeft ze na hits als 'Anne-Fleur Vakantie' en 'Sugardaddy' ook succes geboekt met het nummer 'Huisfeestje'. Met dit nummer had ze bijna een streamingrecord te pakken.
"Ze heeft bijna weer een record, op twee artiesten na", zegt Shownieuws-deskundige William Rutten. Hiermee verwijst hij naar het record voor de meeste streams in 24 uur. Alleen Joost Klein en Duncan Laurence blijven Roxy en de Bankzitters voor.