Roxy Dekker maakt relatie met Koen Insta-official met foto samen

Viral
zondag, 28 april 2024 om 19:29
schermafbeelding 2024 04 28 om 193119
De geruchtenmolen draaide al langer, maar nu lijkt het officieel: Roxy Dekker en Koen van Heest zijn een stel! De bevestiging kwam via een wel heel bijzondere Instagram post van Roxy op Koningsdag.
Zit je er klaar voor? Wij onthullen alles, dus lees snel verder!

Roxy's Instagram post

Roxy, die op Koningsdag natuurlijk druk was met talloze shows, vond toch nog de tijd om wat kiekjes op Instagram te delen. Onder de foto's schreef ze 'Gefeliciteerd Willy', maar het was de vijfde foto die de aandacht trok. Op deze foto maakt ze een hartje met haar handen rond het hoofd van Koen van Heest, bekend van de Bankzitters. Deze lieve foto lijkt de relatie tussen de twee nu echt te bevestigen. Het is dus officieel 'Insta-official'!

De reacties

Roxy's volgers reageerden enorm enthousiast op de foto met Koen. De commentsectie stroomde vol met felicitaties en vrolijke reacties. Het lijkt erop dat de fans de nieuwe relatie volledig steunen.

Wie is Roxy Dekker?

Roxy Dekker, 19 jaar oud, is een bekende singer-songwriter en influencer uit Amsterdam. Ze is vooral bekend van haar recent uitgebrachte nummers 'Anne-Fleur Vakantie', 'Satisfyer' en 'Sugardaddy'. Roxy deed in 2019 mee aan het Junior Songfestival als onderdeel van de groep 6TIMES. Hoewel ze toen niet won, werd al snel duidelijk dat ze een carrière in de muziekwereld ambieerde.

Roxy's snelle carrière

Sinds het uitbrengen van 'Anne-Fleur Vakantie' is Roxy's carrière in een stroomversnelling geraakt. Ze trad live op bij radiozender 538, sierde de cover van Cosmopolitan en tekende een muziekcontract bij Warner Chappell Music Benelux. Ze heeft al meerdere gastoptredens mogen doen, waaronder op het Amsterdamse Terrassen Festival. Als kers op de taart ontving ze een gouden award voor haar hit 'Anne-Fleur Vakantie'. En het succes blijft maar komen: sinds 1 januari 2024 is Roxy de nieuwe RADAR-artiest voor Spotify NL. Ze trad ook op tijdens Serious Request, waar ze natuurlijk ook even genoot van een biertje - ze is tenslotte ook nog gewoon een student!