Roddelpraat: 'Jade Anna verhuist binnenkort naar het buitenland'

Viral
zondag, 12 mei 2024 om 19:06
schermafbeelding 2024 05 12 om 190731
Het lijkt erop dat Jade Anna van Vliet binnenkort haar koffers mag gaan pakken voor een avontuur in Italië. Voetbalclub Juventus heeft namelijk serieuze interesse in haar vriendje, Kenneth Taylor.
Wij brengen je op de hoogte, dus lees snel verder!

Interesse van Juventus

Kenneth Taylor, het vriendje van Jade Anna, staat bovenaan het verlanglijstje van de Italiaanse voetbalgigant Juventus. Dit nieuws kwam naar buiten via Guido Albers, de zaakwaarnemer van Kenneth, tijdens een uitzending van 'Goedemorgen Eredivisie'. "Het is pas serieus als je je echt meldt bij de club. Er heeft zich één club gemeld bij Ajax voor Kenneth Taylor. Dat is wel een Italiaanse club. Ajax weet daar in elk geval alles van."

Wat gaat Ajax bieden?

De vraag blijft wat Ajax Kenneth Taylor gaat bieden na twee verloren seizoenen en zonder nieuwe trainer. Of misschien kiest Kenneth ervoor om naar een andere club te gaan, want er zijn meer clubs geïnteresseerd in de Ajacied. Albers voegt toe "Er hebben zich meer clubs bij mij gemeld. Maar ik heb toen gezegd: ‘Het is voor mij alleen concreet als je Alex Kroes ook belt. En hier is zijn nummer."

Kenneth Taylor en Jade Anna's vlogs

Eerder deze week kwam al naar buiten dat Kenneth Taylor niet zo blij is met Jade Anna's vlogs. Hij wil liever geen onderdeel uitmaken van haar video's, iets wat haar ex-vriendje Gio Latooy wel deed. Dus als Jade Anna binnenkort reisvlogs gaat maken in Italië, zullen we Kenneth waarschijnlijk niet voor de camera zien.
Kenneth staat wel regelmatig voor de camera om de media te woord te staan na de wedstrijden van Ajax. Maar in de vlog van Jade Anna verschijnen? Dat gaat hem net even wat te ver.
We houden je op de hoogte van de ontwikkelingen rondom Kenneth Taylor en Jade Anna. Blijft Jade Anna in Nederland of pakt ze haar koffers voor een nieuw avontuur in Italië?