Dit beroep wilde Roxy Dekker worden voor haar beroemdheid

Viral
dinsdag, 18 juni 2024 om 19:02
schermafbeelding 2024 06 18 om 190242jpg
Voordat ze de sterren van de hemel zong, had Roxy Dekker heel andere ambities. En nee, het was niet altijd de muziek die haar hart sneller deed kloppen...
Wij brengen je op de hoogte, dus lees snel verder!

Roxy Dekker: Van Junior Songfestival tot nu

Roxy Dekker is geen nieuwe naam in de muziekindustrie. Jaren geleden liet ze haar stem al horen in het Junior Songfestival. Sindsdien heeft ze hard gewerkt en is ze uitgegroeid tot een gerenommeerde zangeres. Maar haar dromen waren niet altijd zo muzikaal.

Wat wilde Roxy vroeger worden?

In een eerder interview heeft Roxy Dekker geopend over haar kinderdromen. Je zou misschien denken dat ze altijd al van zingen droomde, maar dat is niet waar.

Niet altijd een zangcarrière

Ja, je leest het goed. Roxy's eerste droom was niet om zangeres te worden. Wat was het dan wel? Daarover kunnen we alleen maar speculeren. Misschien wilde ze wel astronaut worden, of dierenarts, of misschien wel bakker.
Wat ze ook wilde worden, we zijn blij dat ze uiteindelijk voor een carrière in de muziek heeft gekozen. Haar prachtige stem brengt vreugde in de harten van velen. En wie weet, misschien inspireert ze ook anderen om hun dromen na te jagen, wat die ook mogen zijn.